Schülke Chloramin T 1kg/vödör - 10 db

90 200 Ft

Schülke Chloramin T 1kg/vödör – 10 db

A Chloramin T egy univerzális, rendkívül hatékony, aktív klór alapú por állagú fertőtlenítőszer. Hatékony számos patogén mikroorganizmus ellen, beleértve a Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumokat, burkos és burok nélküli vírusokat, gombákat, élesztőgombákat, mikobaktériumokat és baktériális spórákat. A biocid aktivitás vizsgálatát akkreditált laboratóriumokban végeztük. A mikroorganizmusok Chloramin T hatásával szembeni rezisztenciája nem bizonyított.

• Univerzális por állagú fertőtlenítő 

• Hatékony baktériumok (beleértve a TBC), vírusok (beleértve a HBV/HIV) és gombák ellen 

• Bizonyított fertőtlenítés veszélyes környezetben (SARS, madárinfluenza, élelmiszer- és szájbetegség, természeti katasztrófák következményeinek felszámolása) 

• Jó biológiai lebonthatóság 

• Hosszú távú tárolhatóság

Hatóanyag: Nátrium-p-toluolszulfon-klóramid (CAS-szám: 127-65-1, EINECSszám: 204-854-7) (nátrium-tózilklóramidként is)

Hatásmechanizmus: A Chloramin T vizes oldatban aktív. A hatásmechanizmus alapja a keletkező primer aktív oxigén, amely a sejtmembránokban oxidációs folyamatokat idéz elő, valamint a halogénvegyületek, melyek mérgezőek a mikroorganizmusok sejtjeire. A reakció még erősen hígított oldatokban is gyors. A Chloramin T nagy stabilitása garantálja a hosszan tartó hatást rezisztens mikroorganizmusok növekedésének kockázata nélkül. A fertőtlenítő hatás az oldat hőmérsékletének 60 oC-ig történő emelésével javítható. 

Stabilitás: A Chloramin T a hatékony kémiai összetevők tartalmának csökkenése nélkül tárolható. A Chloramin T oldatban is nagyon stabil még megemelt hőmérsékleten is. Ez biztosítja a munkaoldat hosszú távú működését az alkalmazások során.  

Alkalmazási terület: A Chloramin T univerzális, por alakú fertőtlenítőszer, ami a humán egészségügyben, közegészségügyben, valamint az állategészségügyben felületek, textília és tárgyak felületeinek fertőtlenítésére alkalmazható.